Målsætning

Jeg arbejder med udgangspunkt i en tryg og rolig hverdag, hvor børnene stimuleres ud fra den alder, de har. Hos mig er der en glad og varm stemning i huset, og børnene får masser af knus og kram.

Det er min holdning, at det er vigtigt at komme ud hver dag. Det er med til at styrke børnenes motorik og sanser, og yderligere mener jeg, at det er vigtigt for børnenes opvækst, at de får lov til at lege med mudder, røre ved mariehøns, grave i haven osv.

En anden fast daglig aktivitet, som børnene elsker, er at sidde sammen og læse en bog.

Jeg bringer kreativitet ind i dagligdagen ved bl.a. at gå til stranden med børnene, hvor vi finder sten, der males og bindes på snore, ligesom vi også går i skoven og finder blade til plancher.

Et mål er også, at gøre børnene klar til at komme i børnehave. Det vil bl.a. sige, at lære at tage tøj og sko på selv, at kunne håndtere spisesituationer og øve sig i at blive siddende under måltiderne.

Børnene lærer at kunne omgås større grupper af børn, ved at jeg mødes med mine kolleger og laver forskellige aktiviteter. Her ud over tager jeg jævnligt på besøg i de nærliggende børnehaver.

I forhold til forældrene sætter jeg åben og ærlig kommunikation højt, og jeg har en klar målsætning om, at forældrene skal være tilfredse og trygge ved at have deres barn hos mig. Så har man noget på hjertet, kan vi altid tage en snak om det.